Szkolenie CCNA

Pogorzela, 30.10.2020 r.

HARMONOGRAM SZKOLENIA CCNA

 DLA NAUCZYCIELI ZSOIZ POGORZELA

Zadanie 4.19 projektu 8.3.1 Zawodowcy w Pogorzeli

L.p

DATA

ILOŚĆ REALIZACJI GODZIN

Godz. od-do

1

02 listopada 2020

3 h

14.20-17.20

2

04 listopada 2020

3 h

14.20-17.20

3

07 listopada 2020

5 h

8.00- 13.00

4

12 listopada 2020

3 h

14.20-17.20

5

13 listopada 2020

3 h

14.20-17.20

6

17 listopada 2020

3 h

14.20-17.20

7

20 listopada 2020

3 h

14.00-17.00

8

21 listopada 2020

4 h

13.00-17.00

9

28 listopada 2020

3 h

14.00-17.00

10

30 listopada 2020

3 h

14.00-17.00

11

02 grudnia 2020

2  h

15.00-17.00

12

04 grudnia 2020

3 h

14.00-17.00

13

05 grudnia 2020

5 h

8.00- 13.00

14

07 grudnia 2020

3 h

14.00-17.00

15

09 grudnia 2020

3 h

14.00-17.00

16

11 grudnia 2020

3 h

14.00-17.00

17

12 grudnia 2020

4 h

8.00- 12.00

18

14 grudnia 2020

4 h

13.00-17.00

19

16 grudnia 2020

3 h

13.00-16.00

20

17 grudnia 2020

3 h

14.00-17.00

21

18 grudnia 2020

3 h

14.00-17.00

22

19 grudnia 2020

3 h

14.00-17.00

 

Miejsce realizacji: Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Pogorzeli, ul. Krobska 19, 63-860 Pogorzela

Łączna ilość godzin do zrealizowania – 72.

 

 

 

Znajdź nas na Facebooku

Kalendarz


Dzisiaj jest: Czwartek
23 Maja 2024
Imieniny obchodzą
Budziwoj, Dezyderiusz, Dezydery, Emilia,
Iwona, Jan, Leontyna, Michał, Symeon

Do końca roku zostało 223 dni.
Zodiak: Bliźnięta

Licznik odwiedzin

017869595
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tyg.
Do poprz. tyg.
W tym mies.
W poprz. mies.
Razem
3758
1754
10654
17830036
172999
172611
17869595

Twoje IP: 44.210.83.132
Czas: 2024-05-23 10:17:42